My Favorite Notes
zijn dé boekjes waar je al je herinneringen, to do’s en favoriete lijstjes bijhoudt.

En hoe goed kennen ze hun eigen drijfveren, sterke punten en verbeterpunten? Belmondo maakt samen met u voor diverse HR-campages, -programma’sen -evenementen boeken, apps en spellen. In uw huisstijl en met uw enonze content.My Career Notes

Haal meer uit je zelf en uit je werk

My Career Notes is een zakelijk notitieboek met vele voorgedrukte lijstjes en vragen om zelf te beantwoorden. Bijvoorbeeld: Mijn sterkste punten, Cursussen en workshops die ik nog wil volgen en Must read managementboeken. Hierdoor word je bewuster van je werkzaamheden en bereik je meer.

€12,50 | 144 pagina's

Bestel bij Bol.com


My Favorite Wines

Praten of lezen over wijn is leuk. Enige probleem: je vergeet alles vaak in een mum van tijd. Doelstelling van My Favorite Wines is om dat wat je proeft, ruikt, leest of hoort nu eens echt te onthouden. Het boek geeft veel handige informatie over het kopen en proeven van wijn, maar het is vooral een boekje waarmee je zelf aan de slag gaat.

€12,50 | 144 pagina's

Bestel bij Bol.com
My Favorite Notes

'Die winkel moet ik onthouden' en 'Dat boek moet ik nog lezen'. Het overkomt je bijna elke dag dat je even iets op wilt schrijven. Omdat je iets niet wilt of mag vergeten. Maar een leeg notitieboek is zo saai... Geen nood! Nu is er My Favorite Notes, met handige lijstjes voor iedereen. Voor al je to do lijstjes, je eigen wishlist, belangrijke data, herinneringen en vele voorgedrukte lijstjes die je zelf kunt invullen.

€9,90 | 144 pagina's

Bestel bij Bol.com


Enkele van onze klanten

Onze oplossingen voor HR-, Sales-, MK- & Communicatie-specialisten:

Waarom Belmondo?

  • Bewezen trackrecord & terugkerende klanten
  • Levertijd 3 tot 6 weken, van idee tot levering
  • Belmondo levert kwaliteit

          020 - 330 75 77

          zakelijk@belmondo.nl

Prijzen en werkwijze

We leveren al een boek of spel vanaf €1 per stuk. Geheel afhankelijk van soort, oplage en inhoud.

U heeft genoeg te doen

Belmondo heeft een helder stappenplan en neemt u zo veel mogelijk werk uit handen. In een vrijblijvende kennismaking lichten we dit graag toe.

Ontvang gratis het e-book

Ontdek wat Belmondo voor u kan betekenen.

* Verplichte velden

 

Zakelijke klanten over Belmondo

Ahold

"We hebben een afgeleide van My Career Notes ingezet voor onze HR-dag. Het boek is in zeer korte tijd ontwikkeld, is intern heel goed ontvangen en heeft de dag een extra boost gegeven. Complimenten aan Belmondo."

 Anne Wil Kip -
Manager Management Development

Nationale-Nederlanden

"Om onze campagne 'Alles en iedereen verdient een mooie oude dag' extra te laden hebben we samen met Belmondo dit boek gemaakt. De samenwerking verliep vlekkeloos en we zijn erg tevreden met het eindresultaat."

 Carola Ticheler-Snabel -
Sr. Communicatiemanager

Pawlik Netherlands

"Wij werken nu ruim een jaar samen met Belmondo, dit naar volle tevredenheid. Korte doorlooptijden, kwaliteit en flexibiliteit maakt Belmondo voor Pawlik de juiste partij voor het ontwikkelen van diverse boeken op maat."

 Henk-Jan van Hees -
Managing Partner

Naar boven